Γυρεύω για:
FacebookTwitter
sideBar 

Δωρεάν διάθεση εργαλείου υπολογισμών για το πρόγραμμα των «Νέων Αγροτών»

Αξιολογήστε:
(1 Ψήφος)

Το πρόγραμμα «Νέοι Αγρότες» αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο οικονομικής ενίσχυσης για υποψήφιους νέους γεωργούς και κτηνοτρόφους. Το ποσό της ενίσχυσης κυμαίνεται από €10.000 έως €20.000, βάσει κριτηρίων, με τους κατοίκους των ορεινών και μειονεκτικών περιοχών να δικαιούνται τα μεγαλύτερα ποσά. Η έναρξη υποβολής αιτήσεων έχει οριστεί για τις 18 Μαρτίου, ενώ η προθεσμία εκπνέει στα μέσα Μάη. Υπάρχουν διάφορες προϋποθέσεις προκειμένου κάποιος να καταστεί δικαιούχος, όπως, για παράδειγμα να είναι για πρώτη φορά αρχηγός εκμετάλλευσης της οποίας οι απαιτήσεις σε εργασία είναι τουλάχιστον 0,5 «μονάδες ανθρώπινης εργασίας» (ΜΑΕ). Για περισσότερες πληροφορίες, «κατεβάστε» τα αρχεία της επίσημης πρόσκλησης κάνοντας κλικ εδώ:

http://www.agrotikianaptixi.gr/index.php?op=Call&todo=Load&id=b398807ae3446a3f

Η «γύρη» σας παρέχει ένα σημαντικό εργαλείο υπολογισμού των βασικών δεικτών που απαιτούνται για την υποβολή της αίτησης (ΜΑΕ και ΑΠΑ), για όλες τις μορφές εκτροφής ή/και καλλιέργειας. Δείτε το σχετικό αρχείο κάνοντας κλικ εδώ.

Καλή επιτυχία στην προετοιμασία! Μη διστάσετε να μας στείλετε τις απορίες σας στο e-mail μας: info@gyri.gr

Προσθήκη σχολίου

 
 

Βέλτιστη προβολή σε firefox chrome                                                  Όροι χρήσης  - Credits                                                  © 2012 γυρη.gr