Γυρεύω για:
FacebookTwitter
sideBar 

gyroscopeΓυροσκόπιο


Το γυροσκόπιο αποτελεί μία συσκευή με μοναδικές ιδιότητες. Τα κινούμενα μέρη του (ο τροχός και ο άξονάς του) περιστρέφονται γύρω από μία σταθερή βάση. Το γυροσκόπιο όμως διατηρεί πάντοτε σταθερό τον προσανατολισμό του, αψηφώντας τις δυνάμεις που του ασκούνται. Οι ιδιότητές του είναι εμφανείς μόνο όταν τα μέρη του βρίσκονται σε κίνηση...


Το δικό μας γυροσκόπιο έχει ως βάση την ελληνική αγροτική παραγωγή.


Τα κινούμενα μέρη του είναι όλες οι πληροφορίες γύρω από αυτή. Μέσα από τις ενότητές του συγκεντρώνουμε ένα θησαυρό πληροφοριών, τον οποίο διαθέτουμε σε εσάς. Πιο συγκεκριμένα:

 

  • Μέσα από τις έρευνες που διενεργούμε μαθαίνουμε τις απόψεις σας για την ελληνική αγροτική παραγωγή.
    
  • Μέσα από το ημερολόγιο μαθαίνουμε πότε γίνονται εκθέσεις, σεμινάρια, συνέδρια και άλλες δραστηριότητες γύρω από την ελληνική παραγωγή και διάθεση.
    
  • Μέσα από τα κείμενα μαθαίνουμε για το παρόν και το μέλλον της γεωργίας καθώς και για τις καταναλωτικές μας συνήθειες. 
    
  • Μέσα από τις συνεντεύξεις συνθέτουμε απόψεις για τις προοπτικές της ελληνικής αγροτικής παραγωγής.

  • Μέσα από την ενότητα Π.Ο.Π. - Π.Γ.Ε. σκιαγραφούμε το προφίλ των ξεχωριστών ελληνικών προϊόντων Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης και Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης.

  • Μέσα από τους συνδέσμους «ταξιδεύουμε» σε άλλους ιστοχώρους που μας ενημερώνουν για ό,τι συμβαίνει ή δε συμβαίνει στο χώρο της παραγωγής και των τροφίμων.


Την κίνηση τη δίνετε εσείς. Πάρτε μέρος και δώστε ρυθμό στο γυροσκόπιο!

 
 

Βέλτιστη προβολή σε firefox chrome                                                  Όροι χρήσης  - Credits                                                  © 2012 γυρη.gr