Γυρεύω για:
FacebookTwitter
sideBar 

giati gyr

Τι κάνουμε;


Σαν τη γύρη «μεταφέρουμε» την πληροφορία για την ελληνική αγροτική παραγωγή και φέρνουμε σε επαφή όσους παράγουν και διαθέτουν ελληνικά αγροτικά προϊόντα με όσους καταναλώνουν.

Όλοι γνωρίζουμε την αξία και την υψηλή ποιότητα της ελληνικής αγροτικής παραγωγής, αλλά ελάχιστα ξέρουμε για τους ίδιους τους παραγωγούς και τα προϊόντα τους. Στόχος μας είναι λοιπόν να σας βοηθήσουμε να γνωρίσετε τους θεματοφύλακες της ελληνικής αγροτικής παραγωγής, παρέχοντας εύκολη και άμεση πρόσβαση σε αυτούς και τα προϊόντα τους. Παραγωγοί, ενώσεις παραγωγών, αγροτικοί συνεταιρισμοί, καθώς και επιχειρήσεις οι οποίες δραστηριοποιούνται στον τομέα της παραγωγής και διάθεσης ελληνικών αγροτικών προϊόντων, προβάλλονται στη γύρη με σκοπό την άμεση επαφή τους με τους καταναλωτές, τους επαγγελματίες της μαζικής εστίασης, αλλά και άλλους παραγωγούς ή επιχειρήσεις... δηλαδή με όλους εσάς.

Αναζητήστε τα προϊόντα της αρεσκείας σας μέσα από τις κατηγορίες που θα βρείτε στην Αρχική σελίδα. Περιηγηθείτε στον πλούτο της ελληνικής αγροτικής παραγωγής και δημιουργήστε σχέσεις εμπιστοσύνης με αυτούς που καθημερινά φροντίζουν όχι μόνο για τη διατροφή σας, αλλά και για την ίδια σας την υγεία. Ας κάνουμε πράξη τα σοφά λόγια του Ιπποκράτη: «Άσε την τροφή να γίνει το φάρμακό σου και φάρμακο να γίνει η τροφή σου».

 
 

Βέλτιστη προβολή σε firefox chrome                                                  Όροι χρήσης  - Credits                                                  © 2012 γυρη.gr