Γυρεύω για:
FacebookTwitter
sideBar 

ti kanoume

Γιατί γύρη;


Η γύρη διαδραματίζει γενεσιουργό ρόλο στην παραγωγή των τροφών που καθημερινά καταναλώνουμε. Από την αναπαραγωγή των φυτών μέχρι την κτηνοτροφική παραγωγή, όλα βασίζονται άμεσα ή έμμεσα στη γύρη. Χάρη σε αυτήν παράγονται φρούτα και λαχανικά, κτηνοτροφικές τροφές και κρέας, μέλι, δημητριακά, όσπρια και τόσα άλλα.

Η γύρη είναι μια ουσία που δίνει ζωή. Ταξιδεύει μέσω του αέρα ή μέσω επικονιαστών, όπως οι μέλισσες, βρίσκει γόνιμα άνθη, δημιουργεί νέους σπόρους και καρπούς, για να μας φέρει τελικά αγνά προϊόντα στο τραπέζι μας.

Όπως η γύρη, έτσι κι εμείς προσδοκούμε να δώσουμε νέα ζωή στον ελληνικό αγροτικό τομέα. Να ταξιδέψουμε σε κάθε περιοχή της Ελλάδας και να βρούμε τους ανθρώπους εκείνους που μοχθούν για την παραγωγή της τροφής μας, να μπούμε σε κάθε σπίτι και να συνδέσουμε την αγροτική παραγωγή με τον καταναλωτή, τη φύση με τον άνθρωπο.

Η γύρη μας εμπνέει και μας θυμίζει ότι όλα ξεκινούν από την επαφή μας με τη φύση. Εκεί που πάντα θα επιστρέφουμε και θα αναζητούμε την πηγή των αγνών ελληνικών αγροτικών προϊόντων.

 
 

Βέλτιστη προβολή σε firefox chrome                                                  Όροι χρήσης  - Credits                                                  © 2012 γυρη.gr