Γυρεύω για:
FacebookTwitter
sideBar



 

Η παραγωγή βιολογικών προϊόντων είναι μια δύσκολη πολλές φορές διαδικασία που απαιτεί τεχνικές γνώσεις και εμπειρία, ιδιαίτερα όταν μιλάμε για μια καλλιέργεια με υψηλές ανάγκες σε φυτοπροστασία όπως το αμπέλι. Ο Νίκος Μπουζινέλος, γεωπόνος στο επάγγελμα, ασχολείται με την παραγωγή βιολογικών προϊόντων από σταφύλια μέσω της εταιρείας «Η σοφία της φύσης». Η εταιρεία παράγει βιολογικό κρασί με Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης «Νεμέα», βιολογικό ξύδι και βιολογικό πετιμέζι.Στη συνέντευξη που ακολουθεί, ο Νίκος μας μιλά μέσα από την προσωπική του εμπειρία για την παραγωγή και διάθεση τέτοιου είδους προϊόντων...

Η παραγωγή παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων είναι μία δύσκολη μεν, όμορφη δε διαδικασία που το αποτέλεσμα της σε ανταμείβει πλήρως. Αυτή τη φορά φιλοξενούμε στη γύρη έναν επαγγελματία αυτού του χώρου, τον Ηλία Νικολάου από το Εργαστήρι της «αθανασίας» μια επιχείρηση με πλούσια δραστηριότητα στην παραγωγή παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων.Ο Ηλίας, που είναι γεωπόνος με μακροχρόνια εργασία και πείρα στην μεταποίηση αγροτικών προϊόντων, μας μιλά για την επιχείρηση και μοιράζεται μαζί μας την εμπειρία που έχει αποκτήσει μέσα από την ενασχόλησή του με το αντικείμενο...

Η παραγωγή τρούφας αποτελεί μία ιδιαίτερα δυναμική εναλλακτική καλλιέργεια που κεντρίζει το ενδιαφέρον των Ελλήνων παραγωγών. Για το λόγο αυτό, φιλοξενούμε στη γύρη την Παυλίνα Κλαδοπούλου, χημικό και ιδιοκτήτρια της Troufaplus, μία από τις πρώτες επιχειρήσεις παραγωγής προϊόντων τρούφας στην Ελλάδα. Η Παυλίνα μας μιλάει για τις δραστηριότητές της και για αυτό το ενδιαφέρον για πολλούς προϊόν...


 
 

Βέλτιστη προβολή σε firefox chrome                                                  Όροι χρήσης  - Credits                                                  © 2012 γυρη.gr